• Opprett bruker
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Lyst til å være med?

Vil du være med å spille i korpset vårt?

aprirantkorps

Meld din interesse her!

Er du 9 år(4.klasse) eller mer, har du lyst til å lære å spille et instrument og få mange gode venner, så er Hunstad skolekorps midt i blinken for deg!

I Hunstad Skolekorps er du aspirant i 2 år før du begynner i hovedkorpset. I korpset får du opplæring på et instrument og du lærer å spille sammen med andre. Du vil få være med på helgeseminarer, spille på konserter og dra på stevner/korpsturer. I tillegg får du låne uniform og du får være midtpunkt på 17.mai! Hunstad skolekorps har mange, spennende instrumenter; tuba, trombone, trompet, slagverk, stortromme, skarptromme, symbal, klokkespill, kornett, klarinett, fløyte, baryton og saksofon.

Vi tar inn nye aspiranter(nybegynnere) på høsten. Send oss en melding så tar vi kontakt med informasjon om når opptaksdato er. Inngangen er ved skolekjøkkenet vis a vis Senteret Borettslag.

 

Til alle foreldre med unger i korpsalder

Musikk gleder mange. Enten det er Grieg, Lloyd Webber eller Elton John. Korps spiller det meste. Musikalske utfordringer opptar korpsene; fra aspiranten som prøver å få lyd i instrumentet, til glimrende musikere på internasjonalt nivå. Kanskje har du trodd at korpsene bare spiller marsjer?

Spilleglede står i fokus når musikkorpset spiller. Enten det gjelder 17. mai eller ved andre anledninger, så er gleden ved å formidle noe en har øvd vel og lenge på, alltid til stede. Viktigheten av kamerater og venner - kamerater med litt mer aldersspredning enn i skolen ellers. I korps får man venner for livet. Kanskje nettop fordi alle får være med, og at korps er en hobby uten reservebenk.

Instruksjon må til. Det er ikke gjort i en håndvending å beherske et instrument. Ting tar tid. Foreldre må også vise tålmodighet - musikalitet er mye en utviklingssak. Gode pedagoger vet hvilke knapper det bør trykkes på, og vi satser på profesjonelle instruktører fra Bodø kulturskole. Mange voksne får også med seg flotte opplevelser sammen med korpsmedlemmene og andre korpsforeldre på spennende reiser, konserter, konkurranser og en hel 17. mai hver år - hvor korpsmusikantene er midtpunktet!

Medlemskontigenten er på 800 kr i halvåret. I tillegg er det en egenandel for å være med på stevner/ turer.

Høres dette spennende ut?

Da er det ingen ting å vente på! Vi inviterer elever fra 9 år og oppover ved alle skolene i bydelen Hunstad/Mørkved til å bli musikanter i Hunstad skolekorps.

Det blir gitt noteopplæring, samt individuell og gruppevis instruksjon på instrumentene. Korpset har, som nevnt, et nært samarbeid med Bodø kulturskole (musikkskolen), og opplæringen skjer i regi av erfarne instruktører til alle 1.årsaspiranter. Senere suppleres dette med dyktige musikere både fra eget og andre korps i byen.

Kom og bli med da vel! Velkommen skal du være! :)

Meld din interesse her!

Bilder fra Dreamstime og Hunstad Skolekorps